Maak je eens druk om iets onbenulligs

Vreemdelingen opvang, dierenleed, milieu problematiek, bodemdaling, werkeloosheid, terroristische aanslagen, ach ik kan zo nog wel even doorgaan. We maken ons overal druk over en hebben een oordeel, vooroordeel of uitgesproken mening over alles. Wanneer ik bij al deze zaken dagelijks ga stil staan dan was mijn dag vandaag reeds weer verpest. Want ook ik weet niet hoe het verder moet nu er nog steeds stromen met vluchtelingen richting het westen komen, we kunnen hier niet alle leed van de wereld op onze schouders nemen, maar mensen aan hun lot overlaten in een oorlogsgebied dat kan al helemaal niet. Nee dan ons milieu, we maken ons hier in Nederland druk over 10 cent die we moeten betalen voor een plastic zakje, want dat lost het wereldwijde probleem toch op? Nee zeker niet, merendeel op deze aardbol is niet bezig met het milieu en blijft allerlei rotzooi de lucht in stoten, denkt niet aan schone auto’s, gooit een zak met afval klakkeloos in zee en ga maar door, maar moeten wij om dit te veranderen niet beginnen bij onszelf? Dus we nemen weer gewoon de ouderwetse boodschappen tas mee en lopen niet te paraderen met mooie reclame tassen van allerlei zaken.

En zo kan ik bij alle bovenstaande items wel regels vol schrijven, waarom we minder aardgas uit de Groninger bodem moeten halen, niet bang moeten zijn voor aanslagen maar juist onze rug moeten rechten en strijden voor meer werkgelegenheid. Ook ik gun mijn zoon meer dan een uitzendbaan zonder garanties. Zou niets liever willen dan dat hij ergens aan de slag kan als ict’er.

Nee ik maak me eens niet druk om al deze zaken, ik ga me vandaag eens druk maken over het verbouwen van allerlei celebrities. Voor diegene onder jullie die zich nu afvragen wat bedoeld ze in godsnaam, ik bedoel dames die in de spotlights willen staan en bang zijn om oud te worden.
En dan durf ik ook nog namen te noemen, namen als meisje Hazes, dame Meis, Yolanthe en nog een hele hoop andere dames. Ooit leuke spontane meiden maar veranderd in plastic poppen. Er is toch niets meer origineels aan hun, meisje H lijkt me een leuke meid, maar waarom in godsnaam moeten er ineens andere lippen komen, krijgt ze een omgekeerd perengezicht ipv een appel? Oja en dan Meis, staat dagelijks met selfies op Instagram, maar is dit hetzelfde meisje als wat ooit populair was op MTV? Kom op meid, trek een lekker warme boxer aan en laat die billen alleen aan je nieuwe vriend zien.  

Lieve dames maak jullie niet zo druk, wees jezelf, zet je niet daglijks tig keer met selfies in de spotlights. Ook ik wil geen hangende oogleden op mijn kin, grijs haar al helemaal niet maar wil wel mezelf zijn. En nog erger. ik wil geen Patries zijn. Want kom op, afgelopen week in DWDD zat me daar toch een dicht geplamuurd persoon met allemaal leuke bobbels in haar gezicht. Of zou dit aan de belichting liggen en krijgt ze hormonen om toch nog eens een kindje op de wereld te zetten met haar jonge lover? Jammer dames, wees jezelf en dan straal je vast veel meer uit.

 S gaat met de billen bloot

 

 

 

Is dit dezelfde leuke meid die op haar vader lijkt? Inderdaad maar heb haar vader nooit zien veranderen in een Duck.

2 thoughts on “Maak je eens druk om iets onbenulligs

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

twee + 1 =