Ritje Boxtel

Vrijdag morgen, het nieuwe jaar is al weer één week oud en heeft de nodige ellende in het noorden van het land al weer gebracht. Dagen lang waren we hier in de greep van ijzel en gladde wegen. Maar sinds gisteravond is het gelukkig voorbij. De wind komt nu uit Zuid West en brengt warme lucht en regen mee, gelukkig wel. Komt allemaal mooi uit, want ik moet even met mijn auto naar de garage, jaarlijkse beurt en aangezien ik dan toch al in Assen zit, ga ik gelijk door richting Boxtel.

Wat gaan we in Boxtel doen? Daar gaan we koffie drinken en hopelijk iets leuks op halen. Ga niet alle details prijsgeven wat ik daar heb opgehaald, maar kan wel zeggen, dat ik van de eerste blik in het opgehaalde, ontzettend blij werd.

 

Please follow and like us:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

12 + 12 =