2 gedachten over “Derde Kerstdag

  1. Hallo Maria, ik begrijp een klein beetje hoe je je voelde. Wij/ ik heb ook rond Kerst en ook Pasen iets dergelijks meegemaakt. Wij hebben ook altijd weinig aandacht daarvoor gehad. Daar moet je mee leren omgaan, zowel met teveel of te weinig aandacht. Maar nu zijn wij nog een gezin. Ik weet het niet in jouw geval? Wens je toch nog wat aandacht toe voor je gedachten en gevoelens, sterkte!

  2. Dankje Marga, ik zeg altijd dat ik 50 weken per jaar heel gelukkig ben en alles wel een plaatsje van geven in mijn leven, behalve de 2 laatste weken van het jaar, dan komt het ineens weer keihard binnen. Maar we hebben het weer gehad en we zitten weer in het ritme van het dagelijks leven, nog een paar weken en dan komt het voorjaar weer om de hoek kijken en wordt het alleen maar leuker.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *