Thee Beurzen Tips

Yes we did it!

Wat een dag, wat een hectiek en wat een super succes. Het leukste product wat ik in het jaar naar buiten breng in een mega oplage is de krant van 24 december met Dr Denker. Vanaf 7 uur staat mijn telefoon niet meer stil, Losse Verkoop rit Assen heeft vertraging, gebied van DPD in ons buitengebied van Noord Oost Polder en Overijssel gaat niet goed, maar ook in Aduard gaat het even mis. Bellen met transport in Leeuwarden, overleg met hun, ondertussen is mijn rechterhand voor vandaag Anneke met nieuwe problemen. 
De spil in het web lost het op, om 9 uur is Assen volledig voorzien van kranten, Aduard volgt ook want de bezorger heeft de vergeten kranten gewoon thuis liggen, Steenwijk en Hardenberg ligt niet aan ons maar aan de bezorgers aldaar. 
Wat een heerlijke dag, ondertussen zijn de eerste winkels om 9.15 uur uitverkocht en willen meer, ja jammer maar helaas, we hebben jullie gewaarschuwd dat de aantallen die jullie vragen te laag zijn. 
Johan brengt nog snel iets rond, Fokko roept ook nog om meer, mijn bewaar exemplaren gaan zelfs weg. In Leeuwarden zijn er nog 3 pakken, dan dit maar als bewaarexemplaar naar Groningen laten komen.

13.30 uur, ik kap ermee, het is goed zoals het nu is, voor vandaag kan ik niets meer betekenen en verlaat de afdeling. Anneke en vooral René, heel erg bedankt voor jullie bijdrage om de Losse Verkoop van vandaag tot een succes te maken. 

 

Please follow and like us:

One thought on “Yes we did it!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

14 + 16 =