Thee Beurzen Tips

Kerst is begonnen

Ergens wanneer de mussen bijna nog dood van het dak vallen door de warmte, dan koop je tickets voor een theaterconcert met de naam Acoustic Christmas. Nou is deze naam voor mij niet zo vreemd meer, want sinds enige jaren ga ik elk jaar aan de vooravond van Kerst naar deze show van de 3Js. 

Heb hier wel eens vaker geschreven dat deze band voor mij er de laatste jaren in Nederland ver bovenuit steekt. Hun teksten zijn zo ontzettend goed en ben van mening dat Jan Dulles als zanger verre weg de beste is die hier in Nederland rondloopt. Menigmaal moet ik me verdedigen want volgens vele is het zoetsappige muziek. 

Gelukkig mag iedereen hier zijn eigen mening naar buiten brengen, kan er alleen opzeggen, ga eens naar een concert en ik durf te wedden dat je er daarna heel anders over denkt.
 
Gisteravond was het dus zover, samen met Karla richting Emmen, dit jaar de dichtstbijzijnde locatie waar we heen konden gaan. Tevens gelijk de laatste keer dat we in de Muzeval zaten, medio 2016 opent de nieuwe dierentuin en een onderdeel daarvan wordt de nieuwe schouwburg. Na eerst heerlijk eten in Borger, door richting Emmen. Kaarten liggen klaar en wij zijn er klaar voor. 
 
Wat een fantastisch avond krijgen we te zien, van meeslepende nummers als God is Gratis en Halleluja tot Where was Jesus born. Meezingen en dat alles met een forse knipoog naar de commerciële Kerst van de laatste jaren. Het was geweldig en helemaal onder de indruk van deze prachtige avond is voor mij kerst nu ook begonnen.
 
Mijn muziek heb ik nu dus aangepast, wil je nu eens meer horen, klik dan in het filmpje op het logo van YouTube, je gaat dan naar de site zelf en hoor je eerst weer Halleluja maar daarna meer kerst nummers. 
 
Het zakje van vandaag is er een uit mijn eigen verzameling, met dank aan de familie uit Tiel die deze voor me mee hebben genomen uit Japan.
Please follow and like us:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

20 + een =