Lente!

Gisteren kreeg ik dus een foto van een dorpsgenoot van haar rozen, die in bloei stonden. Het is dus vreselijk jammer dat het s’morgens wanneer ik vertrek naar mijn werk en s’avonds wanneer ik thuis kom van het werk, donker is. Want hier staan nog altijd een 5 oudere fuchsia planten buiten, deze kunnen wat meer kou aan als de jongere planten en 1 van deze planten staat dus ook nog in bloei.

Dit is toch abnormaal en men mag dan wel roepen dat de aarde opwarmt maar wat zal dit op langere termijn doen met onze aarde? Zijn we wel zo zuinig op onze aardbol? We maken ons massaal zorgen over vluchtelingen en terreur, maar is de dreiging van vernietigen van onze aarde niet vele malen groter? Noemt men al het plastic afval wat er in de wereldzeeën drijft, bijna lachwekkend, plastic soep? Zie ik multinationals in Nigeria de hele natuur om zeep helpen? Blijven we gewoon spuitbussen deodarant gebruiken omdat het zoveel makkelijker is dan een roller?

Ben ik de enige die zich hier meer zorgen over maakt dan over mensen die op de vlucht zijn voor oorlog en ellende?

 
Elly bedankt voor de scan van dit leuke zakje, het is er dus eentje waar ik naar opzoek ben.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

5 × vier =