3 gedachten over “Kerstkaarten? Uit de tijd?

  1. Helemaal mee eens Maria, ook ik stuur nog steeds kaartjes (er gaan er zo'n 100 de deur uit) en vind het jammer dat er helaas altijd weer mensen afhaken want ik vind het zelf ook heerlijk om kaartjes te ontvangen.
    Ik hou me wel aan mijn regel dat ik wanneer ik geen kaart van iemand heb gekregen er het volgende jaar toch weer 1 stuur. Ze kunnen in deze drukke tijd nu eenmaal kwijtraken. Krijg ik 2 jaar achter elkaar geen kaartje mee, jammer maar dan gaat er naar die persoon van onze kant uit ook geen kaart meer.
    Maar hoe leuk is het dan dat je een kaartje krijgt van iemand waarvan je nog niet eerder een kaartje hebt gekregen. En dat je dan allebei dezelfde gedachten hebt gehad en de kaarten elkaar kruisen. De jouwe is onderweg 😉

  2. Dat heb je fijn gezegd Maddy. Ik zie hier dit jaar kaarten binnenkomen van jongeren waar ik er nog nooit een van heb ontvangen. En de personen die niets doen en alleen via Social Media, prima, maar ze horen van mij niets.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *