Andere blog

Vandaag eens iets heel anders op mijn weblog. Dit keer gaat het niet over mijn eigen belevenissen of andere privé zaken, nee dit keer neem ik jullie mee naar een weblog van een collega theezakjes verzamelaar.

Nu zou ik natuurlijk het hele verhaal wat zij heeft geschreven afgelopen woensdag kunnen overtikken, haar foto’s jatten en die er bij plaatsen en klaar ben ik, maar zo werkt het dus niet helemaal.

Wat ga ik doen, KLIK HIER, dan komen jullie op een andere weblog en ik zou zeggen, neem de tijd, kijk en lees een rustig door wat zij allemaal te vertellen heeft.

Het zakje van vandaag komt uit mijn eigen verzameling. 

2 thoughts on “Andere blog

  1. Nee, zo ver ik weet niet, er zijn wel wat sites, maar die bevatten voornamelijk ruilzakjes of er wordt al jaren niets meer opgeplaatst. Heel erg jammer, want juist met een blog kun je zoveel meer. Ik zelf vind het een hele leuke aanvulling op mijn verzameling en gezien de aantallen unieke bezoekers die ik heb, wordt er ook veel op gelezen. Ik ga lekker door en dat verwacht ik van jou ook, vind het altijd heerlijk om je belevenissen te lezen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

negen − acht =