Inspiratie

Soms is het wel erg moelijk om een tekst te bedenken wat ik nu weer zou schrijven. Over mijn kerstboom kan ik nog niets vertellen, want die staat er nog niet bij mij, hoeveelheid kerstkaarten die ik moet schrijven, dat zou ik ook niet weten, ben nog niet verder gekomen dan kaarten en postzegels kopen. Moet ik het hebben over het eten wat we doen met kerst, geen idee, misschien wel erwtensoep, maar zeer zeker geen kalkoen, hazepeper of ander wild. Lust ik niet eens en de gedachte alleen al staat me tegen. Nou wat moet dan het onderwerp worden? Gezelligheid rondom kerst, ach daar heb ik ook niet zoveel mee, is het niet bewezen dat de meeste relaties stranden na een vakantie of de feestdagen, blijkbaar heeft men dan wat meer tijd om de negatieve dingen van een ander te zien. Ja wat blijft er dan nog meer over? Muziek? Alsjeblieft geen Sky Radio, ik heb Mariah Carey en Wham de afgelopen jaren voldoende gehoord. Nee ik heb mijn eigen muziek en die zullen jullie hier de komende dagen nog wel krijgen te horen. 

Ik weet het al, ik schrijf vandaag gewoon een lekker onzinnig verhaal.
Het zakje wat jullie vandaag zien, is een jaar geleden als scan mijn kant opgestuurd door Marjoke. Wie volgt?

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

zestien − 9 =