Verstandig besluit van een verzamelaar

Afgelopen maandag verscheen er op Facebook een mededeling van een verzamelaar, dat hij alles ging afhandelen en dan 3 maanden ging stoppen om in deze periode alles bij te werken en weer overzicht te krijgen. Daarop kan ik alleen maar zeggen chapeau want uit ervaring weet ik dat je naast een full time baan, niet alles kan bijhouden. Wanneer ik een leuke ruil binnen krijg en die bevat een 100 nieuwe zakjes, dan ben ik daar weken mee bezig om het te verwerken. Ondertussen komt er natuurlijk al weer wat nieuws binnen en zo loopt ook hier de voorraad te verwerken zakjes in rap tempo op. Nu ik niet alles meer op Catawiki plaats gaat het me allemaal wel wat makkelijker af en verwerk ik vele malen sneller maar dan nog is het niet te doen.

Dus ik vind het heel dapper dat iemand zegt, ik stop even, werk alles bij en ga dan weer lekker verder, zonder de kans dat je dubbel ruilt of tegen een berg zakjes aan zit te kijken. Ben ik dus niet de enige die regelmatig even gas terugneemt en de voorraad wegwerkt. 

Vandaag 2 oudere zakjes, zitten ook in mijn eigen verzameling en zijn vorig jaar mijn kant opgestuurd als scan, alleen heb ik geen idee meer door wie.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

3 × een =