Dr Denker

Een van de belangrijkste kranten die wij laten verschijnen in het jaar, is de krant van 24 december as. Dan staat het noorden van Nederland voor een heel groot aantal mensen al jaren in het teken van Dr Denker. Nu zal de rest zeggen Dr Denker, wie is Dr Denker?

Dagblad van het Noorden en sinds 2 jaar ook de Leeuwarder Courant, zijn dan extra dik, met heel veel leuke reportages en achtergrond verhalen. Maar dat de oplage deze dag vele malen hoger is heeft daar niet zoveel mee te maken. Nee dat komt maar door 1 ding, de beroemde en door andere gehate Dr Denker puzzel. 40 rebussen die opgelost mogen worden, waarbij hele families om de krant zitten maar ook de krant die bij anderen in de prullenbak wordt gegooid omdat men helemaal gek wordt van de onmogelijke rebussen.

En ik? Ik mag dit hele gebeuren van zeer dichtbij meemaken. Ik mag zorgen voor duizenden extra kranten bij alle wederverkopers. Zorgen dat er voldoende aandacht in de winkels is voor deze krant. 
Overleg met transport om de kranten toch maar op tijd bij al de winkels te krijgen. Extra verkooppunten moet inplannen. Druk ja heel erg druk, maar aan de andere kant, de mooiste periode van het jaar om te werken. 

Vandaag een bijdrage van Elly, niet in mijn eigen verzameling maar wie weet gaat het me ooit nog lukken om deze ook te bemachtigen.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

negen − een =