Lekkere thee in een iets minder mooi zakje

Vandaag gaan we voor Yoghi Tea. Kwamen ze de afgelopen jaren nog met een advent doosje met 2x 12 verschillende zakjes. Dit jaar is het een doosje met 17 gelijke zakjes. Blijft voor mij wel de vraag waarom er 17 zakjes in dit doosje zitten. Dit aantal vind ik enigzins vreemd, je verwacht toch 20 en wellicht in deze tijd van het jaar 24 zakjes. Wat wel weer heel leuk is, het is een totaal nieuw zakje en is nog niet eerder op de markt verschenen. Ik zou zeggen Yoghi ga zo door, maar volgend jaar een ander kleurtje? Dat is voor ons verzamelaars toch wel erg leuk. 

 

Please follow and like us:

2 thoughts on “Lekkere thee in een iets minder mooi zakje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

negen − 1 =