Nieuw netwerk in Oostenrijk

Door de jaren heen heb ik een heel netwerk van mensen om me heen verzamelt die me helpen aan de leuke zakjes. Daar komen mensen bij, maar soms verdwijnt er eens iemand. Jaren had ik een piloot die me voorzag van zakjes, hem had ik leren kennen via mijn vorige werkgever BV Veendam, het is nog jaren doorgegaan maar sinds een jaar of 2 hoor ik nooit meer iets. Het is net als in het echte leven, ook daar komen en gaan mensen op je pad.

Maar er komen dus ook nieuwe contacten en een van die nieuwe contacten heb ik nu in Oostenrijk, daar heb ik Nadja leren kennen. En van haar kreeg ik afgelopen week een envelop met allerlei leuke en bijzondere zakjes. En daar ben ik uiteraard weer heel erg blij mee, want een van die zakjes is toch echt wel een juweeltje. Ik had hem al op Catawiki voorbij zien komen, zag hem ook al in een ruilbak, alleen was deze jammer genoeg aan de zijkant open geknipt. 

Nadja, ich danke Ihnen für die schönen Teebeutel


2 thoughts on “Nieuw netwerk in Oostenrijk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

5 + 17 =