Groeien als kool

De laatste tijd komen de nieuwe zakjes met tientallen, wat zeg ik, met honderdtallen tegelijk bij me binnen. Wat ontzettend heerlijk en wat ben ik blij met al die mensen die me helpen om mijn verzameling steeds maar groter en groter te krijgen.

Maar er is ook een keerzijde aan dit verhaal. Wanneer je een duizend zakjes bezit en er komen 10 nieuwe, dan is het een kwestie van een half uur en de 10 zakjes zitten in je database en zijn opgeborgen in de mappen. Maar hoe meer zakjes je krijgt, hoe meer tijd gaat het kosten om deze zakjes te verwerken. Sinds enige jaren ben ik actief op Catawiki en daarnaast heb ik nog steeds een bestand van voor mijn Catawiki periode. De bedoeling was dat ik alles tzt op Catawiki zou plaatsen, maar het tegendeel zie ik gebeuren. Doosjes en ander gevormde zakjes kan ik niet op CW zetten aangezien ik ze niet wil openen en ik ze dus in mijn excel bestand plaats. Complete bijzondere series zoals Sprookjesboek van Lupica met 100 zakjes, gaan niet op Catawiki. Dit kost mij teveel tijd. En ik weet dat ze in mijn verzameling zitten, dus zie ik ook geen meerwaarde om dit te doen. Staan dus in mijn oud bestand. En zo kan ik dus wel even doorgaan en al met al groeit mijn oud bestand op dit moment sneller als CW. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

8 + 14 =