Bedankt Johan

Ik schreef al eerder dat ik de laatste dagen heel veel zakjes binnen heb gekregen. Sommige via een ruil, de andere via een aankoop die we gezamenlijk hebben gedaan om zo de portokosten te delen en andere weer via een vaste groep mensen die me regelmatig voorzien van nieuw materiaal.

Zo kwam er dus afgelopen week ook weer een leuke envelop van Johan mijn kant op. Veel Pickwick zakjes met verschillende nummers, nieuwe Yoghi Tea, nieuwe Wissotzky. Al met al een envelop waar ik erg vrolijk van werd. Aangezien er ook wat dubbele zakjes in zaten, zijn de eerste daarvan al weer onderweg naar Tsjechië en Denemarken. 
Nu heb ik de afgelopen dagen dus een aantal mensen bedankt en wil toch ook via deze weg Johan wederom bedanken voor de leuke zakjes die ik weer mocht ontvangen. En Johan, ook voor jou is er een envelop onderweg. Had weer wat leuks voor je. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 × 2 =