Jan en Paulien Bedankt

Maanden terug kreeg ik een berichtje van iemand die ik al jaren niet meer gezien had. In mijn BV Veendam periode spraken we elkaar wekelijks en woonden we dicht bij elkaar. Maar zij zijn verhuist naar Winschoten en dan raken we uit elkaars blikveld.  Maar maanden terug vroeg Paulien me om langs te komen, er waren zakjes uit Amerika en nog wat spul. Ik wilde daarop reageren maar dat ging even mis, dus ben ik eens spontaan langs gereden maar er was niemand thuis.
Aangezien we elkaar dus niet meer zien, denk je er ook niet meer aan. Tot afgelopen week, er kwam een Facebook berichtje dat er nog steeds heel veel theezakjes op me lagen te wachten.
Shit, daar had ik dus nooit meer aangedacht. Maar het komt mooi uit, ik ben vrijdag vrij en Winschoten staat op de planning. Het is Black Friday en heel veel winkels hebben korting op zwarte kleding en schoenen. Laat ik nu van de zwarte kleding zijn en mijn slag wil slaan, heb namelijk leuke leren jas gezien en ook daar zit een leuke korting op. Misschien zijn er nog leuke schoenen te vinden, want mijn kasten puilen uit van laarzen en wil wel eens leuke schoenen. 


Dus lekker op tijd naar de deur uit, heb er zin in, dit wordt vast een leuke dag. Ja hoor de jas is er nog en 20% korting is mooi meegenomen, beetje kleur mag, dus er komt ook nog een roze shirtje bij maar Mrs Black, gaat toch voor een zwarte broek. Schoenen zijn niet te vinden, zie wel leuke maar jammer genoeg niet in mijn maat. Zie trouwens ook leuke blauwe laarzen. Laat ik het maar niet doen, heb de nieuwe grijze nog amper aangehad.

Daarna nog wat andere kleinere boodschapjes en dan op naar Jan en Paulien.
De beide auto’s staan in de inrit, dus ze zijn thuis. Goh wat leuk om elkaar na zolang eens weer te zien. Al snel gaat het gesprek, hoe kan het ook anders, over BV Veendam.  Dat we aan alle kanten zagen dat het mis ging met de club en tot op de dag vandaag ben ik blij dat ik op tijd dit schip heb verlaten. Niet veel later komen de zakjes op tafel, niet één, niet twee maar heel erg veel theezakjes en het allermooist, heel erg veel onbekende en nieuwe zakjes uit Amerika, Australië en China. Hier ben ik dus weer heel erg blij mee. Jan en Paulien, heel erg bedankt en wellicht tot snel.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 × 1 =