Mooie aanvullingen

Ook vandaag was het weer een super leuke dag wat betreft de theezakjes. In de eerste plaats kwam er een zakje binnen wat ik al langere tijd mis in mijn verzameling. Op één zakje na heb je dan een serie compleet en dan is het soms moeilijk zoeken na het laatste zakje. Maar vandaag lag het dus eindelijk in de bus met nog heel veel andere mooie zakjes, waaronder nieuwe Twinings, L’Angelica en Planta Medica. Italië heeft weer prima zijn best gedaan.Maar er was meer, er was ook een leuke ruil met iemand in Nederland, een groot aantal Franse zakjes, maar ook ontbrekende Perfekt en Puro zakjes, wat materiaal uit Turkije, gewoon weer een hele leuke ruil. Vandaag was dus al met al weer een super goeie dag met bijna 100 nieuwe zakjes. Wat zal morgen me brengen?

3 thoughts on “Mooie aanvullingen

  1. Ja inderdaad, het is van een grotere serie en dan mis je nog steeds 1, maar gelukkig nu compleet. De komende weken vanaf 1 december kom ik elke dag met een Advent/Kerst of Winter zakje. Let maar op, er komen hele mooie dingen voorbij.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

16 − een =