Wat ontzettend lief

Vandaag was er erg leuke post. Een verwachtte envelop uit Duitsland en een envelop met Nederlands postzegel, aangezien er niets onderweg kon zijn, was ik dus razend nieuwsgierig. Wat kon daar nu inzitten en van wie was deze post.
Dus snel jas uit, spullen aan de kant en post openmaken. Hee, keurig ingepakt pakketjes in plasticfolie met allemaal zakjes. En daartussen een brief. Ach wat lief, iemand die mijn verhalen hier op de weblog waardeert en geniet van de T-Post. Allemaal oudere zakjes, sommige bekend maar bijna allemaal zakjes waarvan er diverse soorten bestaan en met verschillende nummers. Dat wordt dus de komende weken alles nakijken en ongetwijfeld daar weer nieuwe tussen vinden. De eerste is reeds gevonden. Misschien voor menigeen een zakje wat ze al jaren in de verzameling hebben, maar voor mij dus een totaal nieuw zakje. 
De komende winter kom ik dus wel door met het uitzoeken van heel veel zakjes, was het enige tijd terug al totaal onverwacht allerlei leuke zakjes en nu wederom een allerlei zakjes. N, heel erg bedankt voor deze zakjes. 


Please follow and like us:

3 thoughts on “Wat ontzettend lief

 1. Wat was ik blij dat er in ieder geval een zakje bij zit maar hopelijk worden het er meer.
  Het is meestal goed kijken om de verschillen te vinden,maar ik vind dat wel leuk,kijk jij daar ook naar?
  De zakjes waren allemaal verschillend vooral bij Messmer alleen al die nummers.al waardoor dit merk extra aandacht nodig hebt.
  Ik zou graag gebruik maken van jou scans van oude zakjes en wat ik er dan voor betalen moet.
  Nog even over muziek hoe vindt jij Edith Piaff,daar heb ik een hele mooie dubbel cd van daarbij ik vind die franse chansons erg mooi.
  Het is zo dat muziek helpt bij elke periode je wordt er blij van en in moeilijke tijden bied het troost en het pep je weer op. N.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

twee × vijf =