T-Post

Dit weekend even geen tijd voor mijn eigen verzameling maar alle aandacht moet nu even uitgaan naar de nieuwe T-Post van november.
Bijna alle items zijn weer verwerkt en in week 47 zal hij weer verschijnen. Bij mij komt vaak de vraag naar boven vind ik het nog steeds leuk om deze te maken? Wanneer hij klaar is en door Joke verzonden dan denk ik inderdaad regelmatig “zo en dat was de laatste, ik kap ermee”. Maar wanneer we dan weer tegen een volgende deadline aanlopen dan begint het toch weer te kriebelen en duik ik weer volle enthousiasme in de mailbox en bij elk mailtje wordt dat weer groter.

Afgelopen weekend was dus weer heerlijk, 2 nieuwe mensen die spontaan materiaal aanleveren en andere verzamelaars in Nederland en België willen mee laten genieten en ook nog iemand die binnen 24 uur iets aanlevert op mijn vraag of ze dit wil doen.

Dan lees je de reacties op nummer 15 nog eens door en weet je, we gaan er weer voor, binnen enkele dagen zal er weer eentje in de mailbox liggen bij het merendeel van de verzamelaars, knutselaars en andere belangstellenden in Nederland en België. 

Mocht je hem ook graag eens willen lezen of denken, ik wil hem wel 4x per jaar in mijn mailbox, dat kan uiteraard, er zijn geen kosten aan verbonden, het enige wat we zeer op prijs stellen is eens een leuke bijdrage.

Aanmelden kan via theezakjes@live.nl

2 thoughts on “T-Post

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vijf × drie =