2 gedachten over “Zorgelijke toestand

  1. Verwacht niet dat het veel anders wordt, ik mis oproepjes om mensen te vragen om te komen, zou zonder problemen een gedeelte van mijn verzameling kunnen laten zien en ik weet dat er wel meer verzamelaars in het dorp wonen, die er nooit staan. En wanneer ik hobbybeurs Zuidbroek intik of kijk in de agenda van de Broeckhof, dan lees ik niets, alleen dingen vanuit verleden, dus wat gaat er komen? De grijze golf, die wekelijks er zit. Ik neem aan dat het 5 november weer plaats gaat vinden, helaas zit ik dan op een hele grote beurs in het zuiden van het land. Dus dit jaar niet. Maar misschien wordt het tijd dat we eens zelf aan de bel trekken en kijken of er geen frisse wind kan waaien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *