Yesssssss 15000 op Catawiki

Vandaag is een heugelijke dag. Er staan 15 000 verschillende theezakjes van mij op Catawiki. Nou niet denken, ze heeft er snel een groot gedeelte van het andere bestand op gezet. Nee beslist niet, alles wat er nu op Catawiki staat is nieuw in mijn verzameling en mijn oud Excel bestand bestaat nog steeds.
Dit oude bestand groeit zelfs want de laatste tijd heb ik nogal wat doosjes gekregen en die zet ik niet op Catawiki. Dat is voor mij het enige nadeel aan Catawiki, men wil de doosjes gescand op de site zien en ik wil de doosjes niet openvouwen en scannen. Dat vind ik zo jammer en daarom zet ik ze in mijn oud Excel bestand en is er eens iemand die ze wel op Catawiki plaatst, prima dan vink ik ze aan. 


Maar wat een aantal, 15 000 zakjes, ooit in een ver en grijs verleden was dit aantal voor mij ondenkbaar, ik kwam toen voor het eerste op beurzen en hoorde daar toen al de namen van Gerda en Elly voorbij komen met aantallen tussen de 10 000 en 20 000 zakjes. Nu vele jaren later, ga ik zelf naar de 50 000 verschillende zakjes, misschien hadden het er al veel meer kunnen zijn, wanneer ik zou kijken naar witte strepen onder de flap en kleurverschillen die je amper ziet. Nee voor mij moet het echt een verschillend zakje zijn of een ander nummer. 

En nu, de lat hoog leggen en op naar de 20 000 op Catawiki? Of een totaal van 50 000? Geen idee, cijfertjes zeggen me niet zo veel. Nee we gaan gewoon lekker door, al heb ik wel bepaalde doelen, er zijn nog zo ontzettend veel landen waar ik niets van bezit. Landen die veel in het nieuws zijn, waar vast thee wordt gedronken, misschien niet uit zakjes? Geen idee, we zoeken dus lekker verder en acht die aantallen zullen die ik hier boven noem, die zullen wel verschijnen. 

Dit Buddha zakje is in elk geval nummer 15 000 van mij op Catawiki.

3 thoughts on “Yesssssss 15000 op Catawiki

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

4 × 2 =