Het is bijna weer zover

Nog enkele weken en we zitten weer volop in Advent en wintertijd. Ook dit jaar zal ik vanaf 1 december weer elke dag een theezakje plaatsen met als thema, Advent, Kerst of Winter. Ondertussen zijn de eerste Advent series weer binnen en kom ik her en der nog meer leuke zakjes tegen.
Ook zijn de eerste scans al weer opgestuurd door verzamelaars om deze eens te plaatsen op deze blog. Mocht je nog wat leuks bezitten, waarvan je denkt, dit heeft niemand, dit is zo speciaal, oud of gewoon ontzettend leuk. Stuur mij een scan via de mail en ik zal ze hier gaan plaatsen. Onder het tabblad KERSTTHEEZAKJES zien jullie de reeds geplaatste zakjes van andere jaren. 

Om iedereen al een beetje in stemming te brengen, plaatst ik even een opwarmertje. Rob en Annet, bedankt voor dit leuke zakje en alle andere zakjes die jullie voor me hebben gezocht tijdens jullie vakantie. Het waren stuk voor stuk prachtige aanvullingen op mijn verzameling.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

5 − een =