Pickwick met dubbele nummers

Sinds enige tijd hebben de meeste Pickwick zakjes dubbele nummers, het normale nummer aan de rechterkant en nu een 2-cijferig nummer links. Ik had het besluit genomen om daar niet naar te kijken, de zakjes zijn immers allemaal gelijk en dit kleine nummertje vond ik niet de moeite waard om daar op te letten.

Totdat ik dus op de beurs in Maartensdijk kwam, ik zag ze daar lopen met complete lijsten om deze zakjes maar binnen te halen. Het leek wel kwartetten, ik zag verzamelaars als een kind zo blij als ze weer en serie compleet hadden. En daarmee ben ik dus nu ook besmet. Ik doe ook mee en ben dus nu druk bezig om mijn series compleet te krijgen. Heb alleen een grote achterstand en moet dus nog heel veel nummers vinden.  Mijn prioriteit ligt op de Nederlandse zakjes, deze wil ik dus proberen compleet te krijgen. Vandaar mijn oproepje aan niet verzamelaars, gooi de simpele zakjes niet weg, ik kan ze waarschijnlijk wel gebruiken.


2 thoughts on “Pickwick met dubbele nummers

  1. We vervelen ons in elk geval niet met Pickwick. Heb sinds vandaag alles uitgezocht en nu is het een kwestie van zoeken naar heel veel nummers, hier in Nederland is dat denk ik wel te doen, al heb ik natuurlijk wel de hulp nodig van mensen om me heen. Maar de nummertjes uit Tsjechië, Hongarije en Denemarken zal een moeilijker klus worden. En dan komen we gelijk op het leuke van onze hobby, er is niemand die zegt dat het voor een bepaalde datum af moet zijn, dus we gaan er voor. Succes met je labeltjes.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

dertien − twaalf =