Pakistan

Het leuke aan theezakjes verzamelen is het toevoegen van nieuwe landen. Iets wat niet dagelijks gebeurd maar vandaag was het weer eens zover, ik kon een nieuw land aan mijn verzameling toevoegen. Pakistan. Wederom een land waar je zelf niet heen zou gaan en als vrouw al helemaal niet. Maar dus wel een land met heel mooie theezakjes en wanneer je eens op internet gaat kijken, dan zie je ook een heel mooi land met veel bergen en sneeuw. Zullen de uitlopers van de Himalaya zijn.
Maar ook ingeklemd tussen Afghanistan. India, boven grenst het aan China en onder nog een puntje aan Iran. Een land waarvan de kans klein is dat je er veel theezakjes vandaan zult krijgen, des te blijer ben ik dan met een complete serie van 7 zakjes.

One thought on “Pakistan”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

acht + vijf =