Super week!

Afgelopen weken erg druk met het ruilen van theezakjes en langzamerhand komen de eerste enveloppen binnen. Vandaag was er dus een dikke envelop uit Oekraïne. Misschien een land waar je op dit moment zelf liever niet zou willen zijn maar waar ze wel ontzettend mooie theezakjes bezitten.

Maar er staat nog veel meer te gebeuren deze week, wanneer alles goed gaat dan komen er morgen een aantal doosjes vol uit Colombia, ga ik morgenavond langs een van mijn zakenrelaties en haal daar de buit op uit Kazachstan. Jammer dat het Nederlands Elftal is uitgeschakeld voor het EK in Frankrijk anders zou er vast nog veel meer moois van deze man op stapel hebben kunnen staan. Dan is er iemand voor me aan het shoppen in Zuid Duitsland en als ik de app-jes met foto mag geloven dan komt ook daar mooi materiaal vandaan. Komen er weer leuke kerstzakjes 2015 mijn kant op, zijn er zakjes uit Pakistan onderweg. Ben druk met het afronden van een nieuwe ruil met Tsjechië, Italie gaat weer richting 100. Ach en eerlijk zijn, zo kan ik nog wel even doorgaan. Wat is het toch heerlijk om theezakjes te verzamelen. 


One thought on “Super week!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

14 + 6 =