Honderden scans

Soms zie je door de bomen het bos niet meer, honderden nieuwe zakjes van de laatste beurzen en daarnaast nog net zoveel via de mail geruild. De komende maanden moet dit weer verwerkt worden op Catawiki en daarna in de mappen gedaan. Daarnaast zijn er hier duizenden en duizenden dubbele zakjes. En daar heb ik nu even de prioriteit opgelegd. De ruilbakken, daar doe ik in eerste instantie niets aan, maar wel aan al die andere bakken, doosjes vol dubbelen, mappen vol eenlingen. Ben nu dus alles aan het sorteren. Wat een klus, zit dus menig uurtje op zolder om uit te zoeken, daarna scannen en dan alles goed in de pc te zetten.

De eerste scans zijn de deur uit via Mijn Album, zeer positieve reactie, dat het leuk is om eens rustig tussen al die oudere zakjes te kijken en dat er op deze wijze menig missend zakjes nu van eigenaar zal veranderen. Komende weken nog een aantal dozen te gaan, er zal nog veel ruilmateriaal boven water komen. Maar wanneer dit op orde is, dan is ook tijd om mijn vezameling weer op orde te brengen en werkt het vele malen leuker.

Oja en mocht je eens tussen al die dubbelen willen zoeken, even een mail deze kant op en zodra de eerste scans weer retour komen, kunnen ze doorgestuurd worden.


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

5 + negen =