Zonnetje!

Vandaag ga ik iemand in het zonnetje zetten. Iemand die mij regelmatig voorziet van dikke enveloppen met theezakjes. Regelmatig ligt er weer een envelop bij me op de mat en het is altijd heerlijk om deze te openen. Bijzondere zakjes, maar ook heel veel Nederlandse zakjes, welke ik nooit koop aangezien ik deze wel op een andere manier ontvang. Vandaag was het dus weer eens tijd om een envelop te verwerken, de nieuwe gekleurde Ostfriesche Teegesellschaft, nieuwe van de Jumbo en doodgewone Pickwick zakjes maar wel zakjes die ik dus niet bezit. En daarmee kom ik dus gelijk op het volgende.

Er wordt heel vaak gezegd, ach er waren wel theezakjes, maar het waren gewone van Pickwick of een ander bekend merk. Ik heb je dus niets meegenomen uit het hotel. En dat is nu zo ontzettend jammer, want ik heb echt niet alles en ik grabbel er heel vaak toch weer zakjes uit, die ik nog niet bezit.
Dus ik ben maar wat bij met Johan, elke keer wanneer er een envelop van hem komt, is het een feestje en vind ik weer wat leuks.

Johan bij deze sta je in het zonnetje en heel erg bedankt voor al die zakjes en uiteraard voor de mooie foto’s die je me stuurt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

twee × 4 =