En nog meer nieuwe zakjes

Wederom ga ik iemand in het zonnetje zetten, vandaag is het “collega” Chayenne. Op haar laatste werkdag was er nog een nieuw zakje voor me. Vanaf 1 september is ze geen collega meer en mag ze via een uitzendbureau een ander bedrijf van haar kwaliteiten laten genieten. Jammer, ja heel erg jammer maar helaas werkt het tegenwoordig op deze manier. Maximaal 3 jaar mag je bij een bedrijf werken en dan is het over en uit of het bedrijf moet je aannemen. Maar bij een bedrijf waar net weer meer dan 100 mensen zijn vertrokken door een reorganisatie worden geen nieuwe mensen aangenomen. Logisch, ja zeker, maar of dat altijd even leuk en wenselijk is? Nee zeker niet, je ziet mensen verdwijnen met heel veel kennis en die perfect in het team passen. Nee die had je graag willen behouden. En wat er dan ook nog eens bijkomt, ik ben een theedrinker kwijt, iemand aan wie ik heel veel zakjes kon slijten want ik kan gewoon niet alles in mijn eentje opdrinken. Dus dubbel jammer. Maar Chayenne, bedankt voor dit zakje en voor alle mooie jaren dat je bij ons was en heel veel succes in je verdere carrière.  


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

20 − zeven =