Zakenrelaties

De derde persoon die weer leuke zakjes van oa Twinings, Clipper en Lipton meebracht is een zakenrelatie. Een van de wederverkopers van de Leeuwarder Courant. Voor mijn vakantie had hij me reeds gebeld en verteld dat er weer leuke zakjes waren. Maar je gaat dan op vakantie en vergeet dat er iets onderweg is naar je. Kom ik dus maandag op mijn werk, ligt er in mijn bakje een dikke envelop. Ach zullen wel vakantiebonnen zijn waar men geen raad mee weet, kijk er dus even niet naar om. Eerst maar eens de noodzakelijke dingen oppakken. In de loop van de ochtend begin ik aan de post en zo komt dus ook de envelop door mijn handen. Heel deze is reeds open. Hahahaha, dat is wel een erg leuke buit aan vakantiebonnen. Het zijn de zakjes die me laatst beloofd zijn door Klaas K uit Leeuwarden. Wouw daar zit dus heel mooi spul in, nieuwe Twinings, Clipper met andere achterkanten, PG Tips, Lichfields allerlei mooie zakjes komen te voorschijn. Dit is een complete verrassing. Klaas hardstikke bedankt of zoals jullie zeggen in Friesland “hertlik tank”.


Please follow and like us:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vijf × 5 =