Eeuwige roem voor Greetje!

Had ik het gisteren over de zakjes uit Amerika, vandaag zijn het zakjes uit Israel. Meegenomen door familie van collega Greetje. Ach zo ontzettend lief, want blijkbaar wordt er op een verjaardasgsfeestje gesproken over mijn gekke theezakjes hobby. Heel bijzonder vind ik het dan, dat deze mensen daar tijdens een vakantie aan denken. Zelf wil ik zoiets dan nog wel eens vergeten. De zakjes uit Israel zijn stuk voor stuk nieuwe zakjes, allemaal net even anders of knipzakjes ipv envelop zakjes. Greetje, wil je de personen die dit voor mij mee hebben genomen een hele dikke knuffel van me geven. En aangezien ik als tegenprestatie jou de eeuwige roem zou geven, bij deze het staat nu zwart op wit op deze blog. 


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

twee × vier =