Zomergevoel

Soms bekruipt je in de zomer wel eens het “ik kap ermee gevoel”. Dan heb je zoveel andere dingen die minstens zo belangrijk zijn en dan denk je gewoon ook helemaal niet aan theezakjes, hooguit om weer een lekkere kop thee te zetten. Het spookt dan wel eens door je hoofd, “straks komt de zin in het verzamelen niet weer”. Maar elk jaar wanneer de tuin over zijn hoogte punt heen is, de rust van een druk zomerseizoen weer wegebt, dan komt ineens de lol in het verzamelen van theezakjes weer terug.

Afgelopen dagen heb ik dus best veel theezakjes verwerkt, oa de zakjes van de beurs in Rijsbergen, een aantal ruilingen die er de afgelopen zomer wel zijn geweest en heel veel gekregen zakjes. Heb wel een aantal nieuwe zakjes en voornamelijk series op Catawiki geplaatst maar de meeste tijd is besteed aan het aanvinken van zakjes. Lekker makkelijk en je maakt meters. Maar soms kom je ook zakjes tegen waarvan je het bestaan niet wist en ook niet meer weet hoe deze in de bak is gekomen. Ergens zal ik deze geruild hebben en dat kan wel al wat langer terug zijn geweest. Aangezien het een eenling is, blijft ie wel eens wat langer aan de zijkant liggen.

Maar wat een schatje, alleen zo jammer dat de mooie kant van dit zakje, de achterkant is. 


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vijf + 11 =