Beauties

Afgelopen maanden weinig tot niets gedaan in de theezakjes, de zomer is er niet om binnen achter een pc te zitten. Maar er is natuurlijk alternatief, lekker met een tablet buiten opzoek gaan naar nieuwe zakjes. Wat is internet dan een geweldig medium, je kunt via allerlei wegen opzoek gaan naar zakjes. Marktplaats, Ebay, Amazon, maar ook gewoon in google iets intikken en dan kom je gegarandeerd wel ergens wat leuks tegen. Dat heb ik de afgelopen periode dus wel gedaan, lekker opzoek naar allerlei leuke zakjes. En reken maar dat ie die weer heb gevonden. De afgelopen week kwamen de eerste zendingen bij me binnen, dit keer gevonden in Japan. Maar er is meer onderweg richting Nederland oa iets uit China. Dit komt dus allemaal prachtig uit, nu het s’avonds al weer eerder donker begint te worden breekt de tijd straks ook weer aan dat ik achter mijn pc duik en weer zakjes ga ordenen en op Catawiki ga plaatsen. Het zou toch wel erg mooi zijn wanneer ik eind 2016, 20 000 zakjes op CW heb staan en wellicht wat meer zodat het oude excelbestand ook langzamerhand wat minder gaat worden. Maar dan kom ik dus gelijk weer terug op cijfertjes, want daar heb ik weinig mee. Wat maakt het mij uit dat ik er meer of minder heb dan iemand anders. Maar wat zie ik dit veel rondom me, steeds weer de vraag: hoeveel heb je? Waarom zet je niet alles op CW, heeft CW er al meer dan Colnect? Bah dat interesseert me totaal niet. Ik heb mijn verzameling voor mijn eigen plezier, vind het totaal onbelangrijk of alles op CW staat, dat Colnect er meer heeft dan CW, is mooi voor de mensen achter Colnect en dat Jantje (of wie dan ook) meer heeft als mij, hardstikke mooi voor haar. 


Maar voor mij zijn er meer belangrijke zaken in het leven, mijn leven bestaat beslist niet alleen uit theezakjes. Nee we genieten van heel veel andere dingen en ben blij met mijn fulltime baan. Maar dat slokt allemaal tijd en aandacht van me op. En dat is nu juist het leuke van een hobby, je mag zelf alles bepalen, er is niemand die van je verwacht dat ik elke dag, week of maand iets aan de theezakjes doe. Dit bepaal ik en alleen ikzelf.

3 thoughts on “Beauties

  1. Dankje, ja ik doe nog wel iets anders dan te zorgen dat iedereen tijdens zijn vakantie hun eigen krantje kunnen kopen. Blijf gerust zo nu en dan eens een kijkje nemen, er komen de komend dagen/weken heel veel leuke verhalen aan. Theezakjes tijd komt er weer aan. Al staan mijn planten ook nog steeds in volle bloei. Fijne vakantie in Amen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

zeventien − acht =