Holiday

Kerst en mei/begin augustus dat zijn voor mij de piek momenten op het werk. Dan weet ik dat ik standaard te maken krijg met Dr. Denker en in de zomerperiode met alle ins en outs rondom campings, jachthavens en zomer evenementen. Maar alles staat op de rails en de campings bouwen zelfs al weer af wat betreft de losse verkoop van de kranten. De bouwvakantie is voorbij en volgende week beginnen de basisscholen in het noorden weer aan een nieuw schooljaar.

Dus voor mij eindelijk tijd voor vakantie!!! Weken waarin ik geen verplichtingen wil, niet verplicht naar vreemde oorden moet omdat een ander dat van me verwacht. Nee gewoon tijd voor al die dingen die de rest van het jaar in spaarzame uurtjes moeten gebeuren. Dus lekker op de fiets naar het dorp, wat zeg ik, lekker op de fiets naar de Blauwestad om daar de zandsculpturen te bekijken, gelijk ook even een terrasje pakken. Tijd om dat leuke boek in een keer uit te lezen, ook al is dat pas om half 4 in de nacht. Tijd voor tuinieren en theezakjes. Gewoon mijn eigen tijd indelen en ontzettend genieten.

Vandaag is het dus zover, heb nog 2 dagen langer gewerkt omdat we te maken hebben met heel veel ziekte op het werk, staat lekker tegenover dat ik in week 44 weer vrij ben, (Marco Borsato, ik ben in de Ziggo Dome), Morgen begin ik met een grote klus, slaapkamer veranderen, heel veel schoenen ed weggooien want ja je bent verzamelaar of niet, zelfs schoenen kan ik moeilijk weggooien. Er staat 1 dag voor en dan moet dit klaar zijn, wil natuurlijk niet de gehele vakantie klussen. Dan staat er nog een project in mijn theekamer op de planning, heel veel spullen op Marktplaats plaatsen. Of is er onder de lezers toevallig iemand die A5 ordners kan gebruiken. Geheel nieuw en voor mij een miskoop. Of liever een tosti apparaat? Ook nieuw en ooit eens op een camping gewonnen tijdens een Bingoavond.

Zo dus jullie zien het, ik ga me heerlijk vermaken, te beginnen met vanavond een goed glas wijn. Proost!


2 thoughts on “Holiday

  1. Komt helemaal goed Rensina, al doe ik het wel op een zeer ouderwetse manier en zonder stukjes tape in het zicht. En ik doe er ook een lijstje om, leuke blankhouten van de Ikea. Jaja, ook ik kom sporadisch wel eens bij de Ikea.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

4 × 3 =