Blij met regen

De afgelopen weken is er natuurlijk heel wat regen gevallen en ik had hier dus een aantal planten die daar maar wat blij mee waren. Mijn fuchsia’s groeien als gekken en bevatten heel veel knoppen. Nu dus mooi weer nodig en dan zullen ze weer massaal in bloei komen te staan. Ook de emmer vol met afdankertjes waarvan ik het zonde vond om weg te gooien, is een en al knop. Zodra hij in bloei staat dan zal ik hier wel een foto plaatsen.
Aangezien het vrijdag sinds lange tijd weer eens droog was, heb ik dus alle planten nagekeken op rotte bloemen en knoppen, alles verwijderd zodat ze de komende week er weer prachtig bij staan.

In de vakantie staat nog een dag midden Nederland op de planning, dagje Heerde en Hulshorst, gewoon eens kijken bij een aantal grote kwekers/verzamelaars. Maar of dat wel zo verstandig is? Heb nu al ruimte gebrek en daar heen zonder iets te kopen? Das toch onmogelijk. We zullen zien.

Nordsee Brandung 

Roesse Eslie 


Deep Purple 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

18 − twee =