Thee Beurzen Tips

Kadootje van Greetje

Vanmorgen riep collega Greetje van de balie me, ik moest even bij haar langs komen. Joehoe kom er zo aan, even stapel kranten op mijn bureau leggen.

Even later loop ik naar de balie en daar staat me een hele leuke verrassing te wachten. Greetje en haar Henry zijn speciaal voor mij in een theewinkel geweest. Manlief wist nog te vertellen dat ze nog voldoende thee hadden, maar nee hoor Greetje moest even de Oostenrijkse theewinkel in.

Ach en dan krijg ik dus zomaar een kadootje, de complete nieuwe serie Demmers en het Mozart zakje met een horizontale streep. Hier ben ik dus heel erg blij mee en kon het dus niet laten om dit vanavond gelijk in de verzameling te doen. De regen komt hier met bakken uit de hemel, dus geen weer voor wandelen, fietsen of tuinieren. Nee het is theezakjes tijd. Heerlijk een paar uurtjes ontspannen in de zakjes. Greetje en Henry, heel erg bedankt voor de mooie zakjes. Mijn verzameling is er weer een stuk groter door geworden. Dikke knuffel voor jullie. 
Please follow and like us:

One thought on “Kadootje van Greetje”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

12 − drie =