Thee Beurzen Tips

Theezakjes tijd

Eindelijk heb ik weer eens wat tijd kunnen besteden aan de theezakjes. Nu niet gelijk denken dat ik alle achterstand heb weg gewerkt maar ik heb wel een dikke envelop klaar gemaakt voor een verzamelaar in Nederland en ben bezig met iemand in Spanje.
Beslist ook niet de hele dag want vanmorgen moest eerst de stormschade worden bekeken. De schade beperkte zich tot afgebroken takken van een aantal  vlinderstruiken en wat takjes van een aantal fuchsia’s. Maar al met al viel het reuze mee en vooral wanneer ik beelden zag vanuit de rest van Nederland. Dan mochten wij hier in het noorden dus niet klagen.


Daarna zijn de wandelschoenen aangetrokken en zijn we een 2 uur aan de wandel geweest. Ging redelijk maar kan morgen wel goed de pijn aanwijzen bij de fysiotherapeut. Hopelijk valt het mee en is het niet mijn achillespees. 

Na dit alles was er dus tijd voor de zakjes. Maar dan gaat het wel moeizaam, je bent even het overzicht kwijt na al die weken dat er amper iets is gedaan. Je kunt bepaalde ruilzakjes niet meer vinden. Je moet goed kijken wat er onderweg is, al met al best veel tijd er aan kunnen besteden maar niet echt tevreden over wat er is gedaan. Geen nood, het wordt vanzelf weer theezakjes tijd.

Please follow and like us:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 × 1 =