Ruilbeurs Maartensdijk

Theezakjes en zomer gaan voor mij dus niet samen. Bij de zomer hoort tuinieren, lezen in de zon, wandelen en fietsen. Maar toch moet je ergens wel eens even aandacht aan de theezakjes geven. Uiteraard worden me nieuwe zakjes aangeboden, komen de vakantiegangers terug met zakjes en denk ik soms even aan de beurs in Maartensdijk. Aangezien het valt in een werkweekend moet ik dus even wat regelen en dat is dus gisteren gedaan en opgelost. Al met al, ik ga in september naar een beurs. Moet er verder nog niet aan denken, want voordat ik dan zal gaan moet er heel wat gebeuren. Van dozen klaar maken maar ook het opruimen van heel veel zakjes. En nu doe ik dus even net als een egel. Ik ga weer theezakjes zomerslaap houden, steek mijn hoofd weer weg en denk daar even niet aan. Zal allemaal wel weer goed komen voor 19 september.

Oja en wanneer je dus enige tijd niets doet, dan komen er wel allerlei leuke nieuwe zakjes op de markt. Dit zakje en alle andere uit deze serie bezit ik dus nog niet en mocht je willen ruilen? Graag stuur me maar een mail. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

5 + 5 =