Toch even een ruil opstarten

Afgelopen week kwam er een mail binnen met allemaal leuke scans van nieuwe theezakjes. Dan kun je 2 dingen doen, terugmailen dat er nu geen tijd is of toch de mail in behandeling nemen en even boven in mijn theehok duiken. Zondagmorgen word ik om iets voor 6 wakker, wat is hier aan de hand, wat een lawaai. Nou heel simpel, het regent zo hard dat de regenwater pijp het van de buren het niet aan kan en zijn platdak dus helemaal blank staat en het water er aan alle kanten over heen stroomt. Ook aan mijn kant dus. Vandaar het vele lawaai.  Dat wordt dus geen zondag buiten zitten met een mooi boek en wandelen kan ik waarschijnlijk ook wel vergeten.
Draai me dus maar om en probeer nog wat uurtjes te pakken.

Half 9, het is droog, dus ik stap maar van mijn bed en laat Rambo uit, heerlijk hij geniet van dit weer, alles is vochtig en dan is het lekker snuffelen tussen de grassprieten.


Half 10, Harma komt er aan en we gaan onze zondagmorgen wandeling beginnen, dit keer niet door het natte bos maar via de “Oude Spoorbaan” richting Noordbroek, het gaat lekker, fijn wandel weertje een voor we het weten zijn we in Noordbroek. Daarna richting Uiterburen en via de “Oude Melkfabriek” weer terug naar huis.  1 uur en 41 minuten, dat hebben we dus supersnel gedaan. Niet gek voor iemand die al een aantal weken kwakkelt met haar achillespees.

En dan wat ga je dan doen, eerst lekker brunchen met Jeroen, even door de tuin en de dooie bloemen weghalen en dan……. ja ja ondanks dat de zomer niet voor theezakjes is bedoeld, ga ik even lekker de theezakjes in. Ik ga een ruil opstarten en doe weer een prima deal, daar zal ongetwijfeld de komende weken nog weer heel veel bij komen. Met deze persoon ruil ik veel en vaak, elke keer minimaal 100 zakjes, maar vaak zitten we weer over de 200.
Dit is een goed begin van een nieuw theezakjes seizoen en ondertussen zien een aantal mensen mij actief, krijg nog wat te zien via Facebook. Ook dit is weer nieuw voor me. Leuk hoor al die achterkanten die weer net anders zijn. En voor je het weet is het 21.00 uur en zie je dat de pc nog aanstaat. Dus toch nog even kijken of er leuke mailtjes zijn gekomen. Ja hoor, dinsdag gaan we weer wandelen, een vriendin vraagt of ik binnenkort mee ga naar een fuchsiashow. Joepie het is zomer dus we vervelen ons zeer zeker niet.
Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

drie × vier =