De andere verzameling

Enige tijd terug kreeg ik op Facebook het verzoek om iets te laten zien van mijn Fuchsia verzameling. Ach geen probleem, een aantal leuke foto’s is zo gemaakt. Maar blijkbaar was dit niet genoeg want ik kreeg dus het verzoek om op mijn blog eens wat foto’s te plaatsen, niet iedereen het Facebook maar had wel gehoord van mijn verzameling fuchsia’s. Dus vandaar dat ik hier de komende weken ook wat laat zien. Groot deel staat momenteel reeds in bloei maar aantal jonge planten hebben nog een aantal dagen zon nodig en dan is het een grote bloemenzee bij mij in de tuin. 


Blaue Engel, hangend

Holy’s Beauty, hangend


Peppermint Candy, hangend

One thought on “De andere verzameling”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

5 − 2 =