Vakantietijd

Zelf moet ik nog 2 maanden werken voordat ik aan vakantie kan denken. Nu ik niet meer in het wereldje van betaald voetbal werk ben ik niet meer gebonden aan juni en kan ik kiezen voor een periode wanneer bijna iedereen weer terug is en ik nog mag gaan.
Maar rondom me gaan de eerste mensen dus weer op vakantie. Ik hoor al berichten van Spanje, Canarische Eilanden, Amerika, Columbia, Kroatië en Duitsland. Men zal daar aan mijn theezakjes denken. Maar meestal komt er ook nog wel iets onverwachts op mijn pad en komen er zakjes uit onbekende oorden, wellicht gaat er nog iemand naar Jamaica, Kazachstan of wat te denken van Zimbabwe. Vooral theezakjes uit Afrika zijn zeer welkom, want daar komen er veel minder vandaan dan uit alle andere werelddelen. Mocht je dus iemand in je omgeving horen die naar een Afrikaans land op vakantie gaat, vertel dan eens van mijn theezakjes verzameling, want ik zou heel graag uit Afrika krijgen.

Ivoorkust 

Mozambique

Oeganda 

Kenia

Soedan 


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

zes + drie =