Once in your life

Sommige dingen moet je een keer in je leven meemaken. En laat ik nu afgelopen vrijdagavond dat hebben gedaan. Na vele jaren roepen “dat wil ik ook nog een keer”, was het dus eindelijk zover.
Ik ben richting de Arena gegaan en heb een avondje Toppers meegemaakt. Nu is bekend van mij dat ik heel erg graag en veel naar muziek luister. Ook diverse muziekstijlen erg leuk vindt, maar dat ik niet zo hou van het meezing gebeuren. Maar mijn motto is, eerst meemaken voordat je gaat oordelen.

Nou en oordelen kan ik dus. Voorzien van een zomers wit outfit, compleet met zonnebril en pruik zijn we lekker op tijd vertrokken uit het noorden. Vanaf 2 uur was er reeds een voorprogramma en we wilden dus veel meemaken. Zo waren we dus om half 5 reeds in  Amsterdam. Maar wat jammer, het weer was niet echt zomers. Maar dat mocht de pret beslist niet drukken, iedereen was zeer zonnig gekleed en wit voerde de boventoon. De bars en andere eetgelegenheden zaten allemaal al hardstikke vol maar gelukkig was er ook voor ons nog een plekje, want er moest toch wel even gegeten worden voordat we het feestgedruis ingingen.

Podium van 100%NL was leuk, maar het bleef regenen en dus viel de keuze op de vele winkels die rondom de Arena zijn. Ach ook heel gezellig om met tientallen bij Esprit rond te lopen. Gelukkig gingen de poorten van het stadion lekker vroeg open en konden we ons plekje opzoeken en heerlijk warm alles volgen. Wat een mierennest van zonnige lui. 

En dan is het half 9 en gaat het beginnen. In een ruk door tot 12 uur, Hollandse meezingers, disco dreunen, leuke gasten als Willeke, Barry Hay en nog veel meer. Leuk, ja ontzettend leuk al hoeft het vele disco gedoe voor mij dus niet. Hou van heel veel stijlen maar disco dus beslist niet. Maar vandaag was het niet erg, kon je even uitrusten van het vele zingen wat je dan net weer had gehad. Want de woonboot in de Amstel, Kleine jodeljongen, Radar Love en al die andere meezingers werden natuurlijk wel lekker meegedaan.

Volgend jaar weer? Nee ik denk het niet, want vindt Gerard Joling nog steeds een kwal, Rene Froger heeft zijn tijd gehad en dat merk je aan zijn stem en Jeroen vd Boom hoor ik liever in een nummer als “Het is over“. Eerlijk gezegd vond ik het een opgeklopt feestje, maar wel een feestje dat je minimaal “Once in your life” moet meemaken. Dus wie weet ga ik ooit nog wel eens weer.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

4 × 5 =