Rijsbergen, we komen er aan

Eind mei, het is reeds om 6 uur in de morgen klaarlicht en om 21.00 uur in de avond kun je ook nog buiten een boek lezen. En wat doe je dan in deze periode van het jaar? Inderdaad je vertrekt om 6 uur in de auto richting de beurs in Rijsbergen. Een hele kluif en zoiets doen we dus ook maar 1x per jaar, wanneer de dagen lang zijn en je niet 6 uur in het donker hoeft te rijden.

Heb dit jaar het geluk dat ik 4 dagen achter elkaar vrij ben, dus voldoende tijd om alles bij elkaar te zoeken. De ruildozen bijvullen met nieuwe zakjes. Veel eenlingen in de map kunnen doen, maar ook al veel kant en klaar meenemen voor een aantal personen zodat ik in Rijsbergen met anderen kan ruilen. En wat natuurlijk ook heel belangrijk is, goed uitgeslapen aan de reis beginnen. Nu nog de laatste voorbereidingen treffen, de laatste zakjes in dozen doen. Ondertussen even een aparte map maken waarin alle zakjes staan die nog onderweg zijn vanuit diverse landen. Ach gewoon proberen om er een leuke dag van te maken met hopelijk heel veel nieuwe zakjes, zodat ik komende winter weer lekker aan de slag kan gaan om alles weer in de juiste mappen te plaatsen.

En nu maar hopen dat ik onderstaande zakjes ergens tegenkom in een ruilbak. 


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 × 2 =