Ondanks laag pitje, toch naar Rijsbergen

De afgelopen weken en ook de komende weken, is er praktisch geen tijd voor de theezakjes. Werk, cursus, tuin en allerlei andere zaken vullen mijn dagen en de theezakjes staan daardoor op een heel laag pitje. Jammer en erg? Nee hoor, er is zoveel meer leuks in mijn leven en ik kan ook makkelijk de deur van mijn theehonk achter me dichttrekken.  De afgelopen weken was het allemaal FC Groningen wat de klok sloeg. Ben zelf niet naar Rotterdam geweest maar de marketing trein reed bij Dagblad van het Noorden op volle snelheid en er is zeer veel tijd in gestoken. 


Maar dat ligt nu achter ons en de volgende trein vertrekt as maandag. Totaal ander projekt en speelt zich volledig in Friesland af. Daar heeft het bedrijf waarvoor ik werk sinds eind 2013 het Friesch Dagblad overgenomen en besteed ik ongeveer 2 dagen per maand iets aan. Maar dat wordt de komende weken dus even iets anders. Het Friesch Dagblad is een kleinere regionale krant met een duidelijk  Christelijk signatuur. Voor hun ga ik dus alles op de schop zetten zoals men dat noemt.
Leuk? Ja want het is een hele uitdaging om dit te gaan doen en voor iemand die zelf totaal niets met het geloof heeft maar wel een krantenmens is en dit op dezelfde wijze wil gaan voortzetten als de 2 andere titels waar ik veel tijd in stop.

Vandaar dat ik de komende maanden weinig tot niets ga doen in de theezakjes, alle ruilingen waarmee ik op dit moment bezig ben ga afhandelen en toch naar Rijsbergen ga. Ondanks dat ik dus mijn bakken niet helemaal op orde heb, weinig echt bijzondere nieuwe bezit maar zeer zeker ga ruilen, kletsen en beslist na verloop van tijd weer voldoende tijd heb om lekker in de zakjes te duiken. 

2 thoughts on “Ondanks laag pitje, toch naar Rijsbergen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

twintig + 7 =