Vakantie, het kon niet beter

Voor je het weet zijn 14 dagen vakantie bijna voorbij en begin je weer enigzins aan het werk te denken. Weet dat er een grote actie aankomt omtrent de bekerfinale tussen PEC Zwolle en Fc Groningen en dat ik daar de komende week heel veel voor moet doen. Er wordt hier in Groningen even niet gedacht aan aardbevingen, windmolenparken, economie en andere belangrijke zaken. Hier leeft nog maar een belangrijke zaak, de Bekerfinale. 


Maar ik heb nog 2 dagen, nog 2 dagen even genieten, van hopelijk het weer, mijn laatste boek uitlezen, glas wijn en al het andere wat bij een vakantie hoort. En wat kan ik terugkijken op ontzettend mooie dagen. Met als klapper denk ik toch wel vrijdagavond. Mijn liefde voor de muziek van de 3js met hun vreselijk goede teksten, die mij zo aanspreken en waar ik in moeilijke tijden soms heel veel kracht uit kan halen. Gisteravond was ik dus weer eens bij een optreden van hun. Totaal anders want veel covers of gedeeltelijke covers die ze feilloos weten te laten overgaan in hun eigen nummers. Blues nummers van Rory Gallagher (straks gelijk maar eens kijken of deze lp ooit bij mij is gebleven), wegdromen bij Take it Easy van the Eagles,  zwijmelen bij Elvis Presley en helemaal uit je dak gaan bij Led Zeppelin nummers. Ach het was weer zo ontzettend mooi en goed.

Voor je het weet is het 23.00 uur en is het afgelopen en over, nee deze keer niet, dit keer eindelijk “the meet and greet” met alle 3 mannen. Mijn dag kon niet meer stuk, wat een ontzettend leuke kerels. Maar wees gerust, ze hangen niet boven mijn bed en mee doen aan een programma als “Superfan”, nee hoor, het gaat me toch echt om de muziek en de teksten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

5 × een =