Onverwacht uitje

Woensdag morgen, half 7, ik word wakker van mijn zoon, ondanks dat ik nog steeds in vakantiestemming ben, moet hij er wel af, niet iedereen heeft vakantie. Maar wanneer hij half uurtje later is vertrokken, dan duik ik toch nog even weer mijn bed in. Het was dinsdag toch wel laat geworden, kan meepraten over de film “Bloed, zweet en tranen”.

Alleen slapen lukt me niet meer, lig de krant te lezen, nog even niks doen en dan toch maar wat gaan ondernemen. Het wordt een rust dag, geen plannen, dus wasmachine aan, wat in huis klooien en wellicht in de loop van de middag nog even de deur uit. Maar wat hoor ik daar, het is de telefoon. Goedemorgen het is José, nou dan weet ik het wel, daar gaat mijn dagje thuis. Dit wordt stappen!

En zo rij ik dus tegen kwart voor 10 Winschoten binnen en gaan we daarna richting Duitsland. Dit gaat leuk worden, dit wordt theezakjes scoren voor de beurs in Rijsbergen. Dit keer is het Oldenburg centrum.  Ach vanaf het begin is het een succes, we komen allerlei nieuwe zakjes tegen, aantal leuke doosjes vol, dus we kunnen weer ruilen, maar ook een aantal zaken waar we per stuk kunnen kopen. “Supertoll” zoals de Duitsers zullen zeggen.  En nog mooier we krijgen zelfs zakjes aangeboden, ondanks dat we hier niet zo vaak komen en men ons niet kent als de Hollandse theedames. Ach wat missen we Andrea in Papenburg.

Ondertussen natuurlijk ook tijd voor wat lekkers en even heerlijk in het zonnetje genieten van het mooie weer en de mensen die ons voorbij lopen. Aan het eind van de middag, ook nog even richting een groot winkelcentrum buiten de stad. Uiteraard gaan we daar nog even vrolijk verder en wordt de Bunting winkel ook nog geplunderd. Zou bijna besluiten om ook koelkastmagneten te gaan verzamelen. Ach wat kan een dag toch totaal anders verlopen als dat men denkt. Wat mij betreft mag de vakantie nog wel even doorgaan. Er staan nog een aantal zeer leuke uitjes op het programma.

 

One thought on “Onverwacht uitje”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

tien + zeven =