Ik heb hem gevonden

Eindelijk maar toch, ik heb hem gevonden naar jarenlang zoeken. Wat heeft ze gevonden? Ja, dat waar bijna iedereen naar opzoek is. O worden jullie nu allemaal nieuwsgierig. Snap ik best wel hoor, maar ik twijfel nog heel erg om het hier kenbaar te maken wat ik dan wel heb gevonden. Want misschien gaan jullie me allemaal wel bellen om te vragen waar ook jullie dit kunnen vinden. Of zijn jullie me voor en bestellen jullie het ook en is er straks geen exclusiviteit meer voor mij.

Nee ik denk dat ik het maar voor mezelf ga houden en jullie niet ga vertellen wat ik heb gevonden. Kinderachtig? Ja eigenlijk wel natuurlijk. Ik zal het jullie dus toch maar gaan vertellen. Ik heb thee gevonden van de Geld Boom. Geld Boom, ja zeker, deze is in China te vinden. Dus ik ga nu bellen met een importeur van Chinese Planten en Bomen en hem de opdracht geven om zo snel mogelijk voor mij een boom te regelen. Want een Geld Boom in de tuin, dat lijkt me wel wat. Wie niet!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 × 1 =