Voorjaar

Eindelijk daar is ie dan ook in het Noorden van het land, was de rest van Nederland deze week al voorzien van een zonnetje. Hier was het de hele week behoorlijk somber en grauw. 
Maar eindelijk is het hier ook echt voorjaar, de winterjas kan gewassen worden en in de kast, de tuintafel kan worden voorzien van leuke potten met fleurige bloemen en de was kan weer heerlijk aan de lijn.


Ook werd het tijd om deze blogpagina eens grondig aan te pakken, sinds ik over ben gestapt van blogse.nl naar blogspot aangezien ik me toch behoorlijk zat te ergeren aan de vele ongewenste reclame die ik kreeg bij blogse.nl en vooral het aanbieden van op sex getinte advertenties was het al die tijd oranje/bruin van kleur met hier en daar een blauw accent. Nee het werd tijd voor een fris kleurtje, geen groen of paars, want dat hebben we jaren terug al gehad op de vorige blog, nee we gaan voor lekker fris en fleurig blauw. Ook is lettertype en grote enigzins aangepast aangezien ik dit wel erg klein begon te vinden. Zelfs met een leesbril.


Wanneer er toch opmerkingen zijn of men kan het niet goed lezen, dan hoor ik dit graag. Alles is zodanig ingesteld dat het ook op een tablet is te lezen, zelfs op een smartphone, maar ook dan moet het duidelijk leesbaar zijn. Dus eventuele opmerkingen hoor ik graag. Met deze frisse kleuren ga ik er vanuit dat we weer enige jaren vooruit kunnen en we makkelijk het 10-jarig bestaan van mijn blogactiviteiten kunnen gaan vieren.

3 thoughts on “Voorjaar

  1. Bedankt Rensina en Elly voor jullie reacties, achtergrond is bewust gelijk gebleven aangezien ik wel herkenbaar moet zijn. Voor de rest ben ik zelf ook erg tevreden, de vorige kleuren hebben er 2 en half jaar gestaan, dus we kunnen even vooruit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 − een =