Vreemde zakjes

Wat is het toch heerlijk om zomaar 2 weken thuis te zijn, helemaal alleen, zoon is aan het werk en ik geniet ontzettend van deze dagen. Eindelijk even geen Readshops zonder kranten, C1000 die een Jumbo wordt, acties bedenken bij campings en benzinestations. Gedoe rondom vakantiebonnen en instuwingscijfers. Gewoon de tijd voor tuinieren, kasten opruimen, belastingformulieren, bloeddonor en natuurlijk theezakjes. Nu moet men niet denken dat ik de hele dag in de theezakjes ga zitten, o nee hoor, beslist niet, want ik wil ook genieten van het buiten zijn, van een aantal boeken, van veel te laat nog naar de tv zitten kijken, ach gewoon van al die dingen waar ik normaal gesproken bijna nooit de tijd voor bezit.

Maar dus ook genieten van het ordenen en sorteren van vele theezakjes, aanvinken van de nieuwste zakjes die ik in Zaandam heb kunnen scoren, maar ook het scannen van vele vreemde zakjes en dan voornamelijk zakjes uit Aziatische landen. Zakjes zonder leesbare naam en dus niet weten welk merk het is, de smaak al evenmin en vaak ook niet weten of het nu uit China, Korea, Japan of ander ver land komt. Gelukkig hebben we Facebook en zetten we ze daar in eerste instantie neer, misschien is er wel iemand die me verder kan helpen. Mensen als Manuel, Ogata en Holger. 
Heren, maak jullie borst maar nat want er komen nog heel veel vreemde zakjes voorbij de komende dagen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

twee × 2 =