Wolven en Wolf thee

Enige weken terug waren we hier in de omgeving in de ban van een wilde wolf. Nou heel wild was hij ook weer niet want hij liep zelfs door woonwijken en over industrie terreinen. Ondertussen is hij de grens weer overgestoken richting Duitsland en er is al tijden niets meer van deze wolf vernomen. Hier blijkt dat hij wel wat schade heeft aangericht, her en der in de provincie heeft hij een schaap opgegeten of aangevallen. DNA onderzoek heeft uitgewezen dat het een Duitse wolf is geweest, dat hij uit de omgeving van Hamburg is gekomen en men weet zelfs dat hij in 2014 is geboren en ook broertjes en zusjes heeft.  Ach zelfs een wolf kan niet meer anoniem leven. 

Maar waarom dit verhaal? Nou eigenlijk heel simpel. Vroeg ik dus enige tijd nog of er ook zakjes waren met een wolf, sinds afgelopen week heb ik dus zakjes in mijn verzameling van het merk Wolf.

Ik zou dus zeggen, laat de beer maar de grens oversteken of nog leuker een krokodil in het Winschoterdiep of wat te denken van haai? Inspiratie genoeg om daar de leukste theezakjes bij te zoeken. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

20 + tien =