Schitterende zakjes, maar de thee is niet om te zuipen

Enige tijd terug heb ik heel leuke zakjes kunnen ruilen. Je weet wel, van die beauties. Vandaag verwerkt zodat ze in de map kunnen worden opgeborgen. Nu drink ik niet alle thee die ik ruil, maar aangezien ik wist van wie het afkomstig was, wilde ik me toch verwennen met een heerlijke kop Jasmijn thee. De inhoud van het buideltje stelde niet veel voor, een zestal kleine bolletjes. Dat zouden dan de parels wel zijn.  Bij parels heb ik toch het idee van, heel mooi en een lust om ze te bezitten en in dit geval om te drinken.


Maar wat een afknapper, deze thee is toch echt niet om te drinken. 2 beste slokken en het was voldoende, de rest is in het afvoerputje gegaan. Morgen toch de andere smaken maar eens proberen, wellicht dat deze me wel bevallen. Gelukkig maakt dit mooie zakje heel veel goed.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

5 × 2 =